Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand L.M.B. Oosterhof B.V. L.M.B. Oosterhof B.V.
0031-(0)595-412810
www.lmb-oosterhof.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

LMB Oosterhof is Dealer van de maand april 2017

Welkom bij LMB Oosterhof B.V.

Al meer dan 40 jaar uw Case IH dealer voor de provincie Groningen.

Oosterhof B.V. is een veelzijdig Landbouwmechanisatiebedrijf met twee vestigingen, in Roodeschool en Ten Boer. Door voortdurend te investeren in personeel, vakmanschap en moderne techniek en door steeds in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen, zijn wij een bedrijf met vakkundig gemotiveerde medewerkers en bieden wij u kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke service, dus datgene waar u als ondernemer vandaag de dag behoefte aan heeft.

Landbouw Mechanisatiebedrijf Oosterhof BV is lid van de Metaalunie, heeft een erkend SKL keuringsstation, een VA-keur certificaat en is tevens een Fedecom erkend leerbedrijf. Voor Case IH en Steyr tractoren houden wij vele onderdelen op vooraad in onze magazijnen, zo ook voor Kverneland, Kramer, Beco, Trimble, Bogballe, Trioliet, Tulip en imants. Mede dankzij een directe levering af fabriek, kunnen wij u een snelle service en reparatie aanbieden, zowel in onze werkplaats ofwel bij u op locatie.

Indien u nog vragen heeft omtrent ons bedrijf m.b.t. verkoop, onderhoud of onderdelen voor traktoren, werktuigen, tuin en park machines, drones, drone data of GPS, bel of mail ons gerust of loop gewoon eens binnen, wij gaan graag met u in gesprek en de koffie staat altijd klaar...

Met vriendelijke groeten,
Fam. Oosterhof en medewerkers

Enkele van onze sterke merken
Bekijk hier al onze producten op onze website.
verkoop drones en verwerking van uw dronedata

De wereld om ons heen veranderd in een hoog tempo, technologische ontwikkelingen en oplossingen binnen de landbouw en mechanisatie volgen elkaar snel op. Naast verkoop van GPS-systemen, worden nu alweer de eerste drones verkocht, daarop volgend wordt alweer de eerste onbemande traktor ofwel robot tractor getest. Oosterhof Mechanisatie is vooruitstrevend en sinds enkele jaren koploper, in provincie Groningen, op het gebied van verkoop en ondersteuning van GPS-systemen en Drones.

Door veel kennis en partijk ervaringen te hebben opgedaan in de afgelopen jaren, zijn wij uw specialist voor GPS systemen, Drones, Drone data verwerking en taakkaarten.

Meer weten?
Klik hier
Meer weten?
Klik hier
Meer weten?
Klik hier

Naast verkoop en ondersteuning van Agrisensing Drones in provincie Groningen en in een aansluitend deel van provincie Drenthe, ontzorgen wij u ook op het gebied van Dronedata en Perceeldata verwerking. Door de verwerking van uw "data" krijgt u een beter inzicht in uw percelen, o.a. daar waar er extra behandeling nodig is. Behandeling van slechtere delen in uw perceel zorgt uiteindelijk voor meer opbrengst !

Indien u reeds van ons inlog gegevens heeft ontvangen, kunt u direct inloggen op het Dronedata Portal van Oosterhof Mechanisatie, door op de rode button of foto afbeelding te klikken. Neem voor meer informatie contact met ons op via het onderstaande formulier.

Lees meer over dronedata verwerking
Volgt u ons al op Facebook?
Contacteer onsLMB Oosterhof
Tilweg 1
9983 SP Roodeschool
Groningen
Nederland
Tel.0031-(0)595-412810
Fax.0031-(0)595-412245
Emailalgemeen@lmb-oosterhof.nl
Websitewww.lmb-oosterhof.nl