Nederland United Kingdom Deutschland France United StatesDealer van de maand Akkerman Mechanisatie Akkerman Mechanisatie
0031-(0)513-551283 / (0)6-21881418
www.lmb-akkerman.nl


Laatst geplaatste video Alle video's

Akkerman Mechanisatie is Dealer van de maand maart 2017

Welkom bij Mechanisatiebedrijf Akkerman

De grondslag voor het bedrijf van nu, is in de oorlogsperiode gelegd door Jelle Akkerman. Deze begon met een "melkrit" naar Hollandia in Scharsterbrug. Eerst met een paard, later met melkauto's. Het onderhoud aan de auto's werd zelf gedaan in een eigen garage, maar het duurde niet lang of hier kwam verandering in. Boeren uit de omgeving kwamen om hun lekke banden te laten repareren en laswerkzaamheden te laten verrichten. Niet veel later ontstond ook de vraag naar een trekker, de melktransporten werden minder en een nieuwe bedrijfstak was geboren. Paarden werden ingeruild tegen trekkers, alles was toen mogelijk...

In 1958 werd het dealerschap van Massey Ferguson verkregen. Dit merk wordt nog steeds door ons vertegenwoordigd. Om een compleet pakket aan te kunnen bieden werd er in die tijd ook begonen met de verkoop en onderhoud /reparatie van Schuitemaker en Niemeyer ( nu Ziegler) machines.

In de zeventiger jaren deden de zonen Bennie en Hilbert Akkerman hun intrede in het bedrijf. Ondertussen groeide het bedrijf door naar wat het nu is. Daar het aan opvolging in de familie ontbrak en continuïteit hoog in het vaandel staat, is er naar versterking ofwel opvolging van buitenaf gezocht. Met als resultaat dat Harm van Wijk, boerenzoon uit de Noordoostpolder eind 2003 zijn intrede tot de firma deed. Inmiddels hebben de gebroeders Akkerman zich teruggetrokken.

U ziet het, er kan een hoop veranderen in de loop der jaren, een ding echter niet, na 60 jaar is Akkerman Mechanisatie en Massey Ferguson nog steeds een ijzersterk team !

Enkele van onze sterke merken
Bekijk hier al onze producten op onze website.
Werkplaats & Service

Na een ruime periode van bouwen, hebben wij in de zomer van 2015 onze nieuwe werkplaats in gebruik kunnen nemen. Hierna zijn we direct begonnen met het strippen van de oude werkplaats om deze vervolgens te verbouwen tot magazijn, kantoor, kantine, enz. Toen dit eenmaal klaar was hebben we het magazijn verhuist. Als laatste hebben we de bestrating van het terrein op nieuw aangelegd.

Door ingebruikname van de nieuwe werkplaats, door renovatie van oude werkplaatst en de her-aanleg van de bestrating, kunnen we zowel binnen als buiten, veel efficienter werken waardoor we een optimale service kunnen verlenen aan onze klanten.


Akkerman Mechanisatie OP FACEBOOK
Contacteer onsAkkerman Mechanisatie
Streek 36
8464 NC Sinjohannesga
Nederland
Tel.0031-(0)513-551283
Fax.0031-(0)513-551852
Emailinfo@lmb-akkerman.nl
Websitewww.lmb-akkerman.nl